AK Partili Taşkın: Ülkemiz ve milletimize hayırlı olsun

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın şu ifadeleri kullandı; 27’nci Dönem beşinci yasama yılının öncelikle Gazi Meclisimize …

AK Partili Taşkın: Ülkemiz ve milletimize hayırlı olsun
05.10.2021
A+
A-

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın şu ifadeleri kullandı;

27’nci Dönem beşinci yasama yılının öncelikle Gazi Meclisimize, milletvekillerimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Açılışından bugüne kadar Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında görev yapmış milletvekillerimizin hayatta olanlarına sağlık, afiyet; vefat etmiş olanlarına da Allah’tan rahmet diliyorum.

Milli iradenin temsilcisi, Türkiye Büyük Millet Meclisimiz, Kurtuluş Savaşını sevk ve idare etmiş, 15 Temmuz’da da en ağır şekilde saldırıya maruz kalarak çifte gazilik ünvanına sahip olmuş bir meclistir.

27. Dönem milletvekilleri olarak; içinden geçmekte olduğumuz Kovid 19 süreci başta olmak üzere, dünyanın yeniden şekillenmekte olduğu bir dönemde, ülkemizin geleceğine yön verme sorumluluğunu her zamankinden daha fazla  üzerimizde hissettiğimiz bir dönemde, aziz milletimiz ve ülkemiz için hayırlı çalışmalar yapmayı  Cenabı Allah’tan diliyor, Genel Kurulu saygıyla selamlıyorum.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.haber7.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.