Andrea Pirlo: Kovulmak gibi bir endişem yok

Juventus teknik direktörü Andrea Pirlo, Porto’ya elenerek Şampiyonlar Ligi’nden elendikleri maçın ardından konuştu. “SARRI’NİN NEDEN …

Andrea Pirlo: Kovulmak gibi bir endişem yok
10.03.2021
A+
A-

Juventus teknik direktörü Andrea Pirlo, Porto’ya elenerek Şampiyonlar Ligi’nden elendikleri maçın ardından konuştu.

“SARRI’NİN NEDEN GÖNDERİLDİĞİNİ BEN BİLEMEM”

İtalyan hoca maç sonu açıklamasında görevinin başında olduğunu belirterek görevinden alınmak gibi bir endişesi olmadığını dile getirdi. Pirlo açıklamasında, “Sarri’nin neden gönderildiğini ben bilemem. Ben Juventus’un başındayım ve bana birkaç yıllık proje olduğu için bu görev verildi. Bu yüzden görevimi kaybedeceğime ilişkin bir endişem yok.” diyerek yönetime de mesaj göndermiş oldu.

Pirlo’nun yönettiği Juventus, Serie A’da 1 maçı eksik olarak zirveden 10 puan geride. İtalya Kupası’nda ise Juventus Atalanta ile Mayıs ayında final oynayacak.


Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.