Başakşehir-Beşiktaş maçının muhtemel 11’leri

1 maçı eksik olmasın rağmen rakiplerinin ikişer puan önünde lider konumda bulunan Beşiktaş, Başakşehir’i de yenerek galibiyet serisini sürdürmek …

Başakşehir-Beşiktaş maçının muhtemel 11’leri
12.03.2021
A+
A-

1 maçı eksik olmasın rağmen rakiplerinin ikişer puan önünde lider konumda bulunan Beşiktaş, Başakşehir’i de yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Mücadele beIN Sports’tan canlı yayınlanacak.

İKİ TAKIMIN EKSİKLERİ

Beşiktaş’ta Gökhan Töre ile Cenk Tosun sakatlıkları nedeniyle maç kadrosuna dahil edilmedi.

Başakşehir’de ise Nacer Chadli, Junior Caiçara, Bolingoli, Fredrik Gulbrandsen, Mahmut Tekdemir, Junior Fernandes ve Leo Duarte, Beşiktaş karşılaşmasında forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11’LER

Başakşehir: Volkan Babacan, Ömer Ali Şahiner, Ponck, Epureanu, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Giuliano, Visca, Deniz Türüç, Aleksic, Crivelli

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N’Sakala (Rıdvan), Josef, Atiba, Ljajic, Ghezzal, Larin, Aboubakar

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.