Çaykur Rizespor’da Sumudica, istifadan vazgeçti

Süper Lig’de Gaziantepspor’un başındayken, yönetimle sözleşmesinde yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle takımdan ayrılan Rumen teknik adam Marius …

Çaykur Rizespor’da Sumudica, istifadan vazgeçti
12.02.2021
A+
A-

Süper Lig’de Gaziantepspor’un başındayken, yönetimle sözleşmesinde yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle takımdan ayrılan Rumen teknik adam Marius Sumudica, bu kez de yeni kulübü Çaykur Rizespor’dan istifa söylentisiyle şaşırttı.

ERZURUM MAÇI SONRASI İSTİFA ETMEK İSTEDİ

Süper Lig’in 24. haftasında sahasında BB Erzurumspor’a 2-0 yenilen Çaykur Rizespor’da teknik direktör Sumudica’nın istifa kararı aldığı öğrenildi.

İSTİFADAN FUTBOLCULAR VAZGEÇİRDİ

Sumudica’yı istifa kararından futbolcuların vazgeçirdiği belirtilirken, Rizespor Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit’da “Sumudica kendini iyi hissetmiyordu. Doktor soyunma odasında kendisine müdahale etti.” açıklamasında bulundu.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.