Cenk Tosun: Güven’in golünde anılarım canlandı

Güven Yalçın’ın Sivasspor filelerine gönderdiği gol sonrasında akıllar, 23 Kasım 2016’da Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Beşiktaş-Benfica …

Cenk Tosun: Güven’in golünde anılarım canlandı
04.10.2021
A+
A-

Güven Yalçın’ın Sivasspor filelerine gönderdiği gol sonrasında akıllar, 23 Kasım 2016’da Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Beşiktaş-Benfica mücadelesine gitmişti.

Bu karşılaşmada Andreas Beck’in gönderdiği topu, ceza sahası kenarından vurduğu voleyle Portekiz ekibinin ağlarına gönderen Cenk Tosun, Şampiyonlar Ligi’nde o sezonun golünü kaydetmişti.


“ANILARIM CANLANDI”

Şu anda Everton forması giyen Cenk Tosun, Güven Yalçın’ın golüyle ilgili olarak Fanatik’e konuştu.

Başarılı  forvet, “Beşiktaş maçlarını genelde takip ediyorum. Güven’in golünü de izledim. Muhteşem bir gol attı. Güven’in golünü görünce benim de anılarım canlandı.” ifadelerini kullandı.


Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.