CHP’li Aykut Erdoğdu çark etti: Gönlümdeki aday…

Millet İttifakı’nda ‘Ortak aday mı yoksa birden fazla aday mı?’ sorusuna cevap aranırken, CHP’li Aykut Erdoğdu’dan geçtiğimiz günlerde kritik bir …

CHP’li Aykut Erdoğdu çark etti: Gönlümdeki aday…
24.09.2021
A+
A-

Millet İttifakı’nda ‘Ortak aday mı yoksa birden fazla aday mı?’ sorusuna cevap aranırken, CHP’li Aykut Erdoğdu’dan geçtiğimiz günlerde kritik bir Demirtaş açıklaması gelmişti.

Erdoğdu, katıldığı bir televizyon programında “Vallahi Demirtaş cumhurbaşkanı seçilirse… İnşallah… Keşke ülkemizde böyle renkliliklerde olsaydı ama şu an siyasi haritada ve gelecekte böyle bir şey mümkün değil” ifadelerini kullanmıştı.

ADAYI BİR GÜNDE DEĞİŞTİ

CHP’li Erdoğdu, tepki çeken bu sözlerinin ardından geri adım attı. Sosyal medya hesabı Twitter’dan bir paylaşım yapan Erdoğdu, “Bu akşam tartışma programlarında beni konuşacaklarmış… Mesele gönlümden geçen Cumhurbaşkanı adayının kim olduğu… Benim gönlümden geçen aday Genel Başkanımızdır…” dedi.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.haber7.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.