Cumhurbaşkanı Erdoğan: Corona sonrası dönemde İslam düşmanlığı daha da yaygınlaşacaktır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği heyetini kabul etti. Erdoğan, kabulde yaptığı konuşmada, corona sonrası döneme dikkat …

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Corona sonrası dönemde İslam düşmanlığı daha da yaygınlaşacaktır
02.10.2021
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği heyetini kabul etti. Erdoğan, kabulde yaptığı konuşmada, corona sonrası döneme dikkat çekerek ekonomik zorlukların artmasıyla birlikte yabancı karşıtlığı ve İslam düşmanlığının daha da yaygınlaşacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi’nde Uluslararası Demokratlar Birliği heyetini kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmada, “Corona sonrası dönemde ekonomik zorlukların artmasıyla birlikte yabancı karşıtlığı ve İslam düşmanlığı daha da yaygınlaşacaktır” dedi.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ntv.com.tr internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.