Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle şarkı söyledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana’da gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, ‘Uzun ince bir yoldayım’ türküsünü seslendirdi. Cumhurbaşkanı …

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle şarkı söyledi
10.10.2021
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana’da gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, ‘Uzun ince bir yoldayım’ türküsünü seslendirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana ziyareti sonrası 81 ilden üniversite kazanan öğrencilerle gerçekleştirdiği Gençlerle Buluşma Programı’na katıldı.

Yeni Adana Müzesi’nde gerçekleşen programda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eline mikrofon alarak gençlerle birlikte popüler şarkılara eşlik ettiği anlar kameralara yansıdı. Görüntülerin sonunda ise Erdoğan’ın mikrofonu bırakmasına rağmen hala şarkı söylüyor gözükmesi ise ‘Erdoğan’a playback mi yapıldı?’ sorularını gündeme getirdi.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.karar.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.