Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika açıklamalar

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Heyeti’nin kabulünde konuşuyor. Erdoğan’ın açıklamalarından öne …

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika açıklamalar
02.10.2021
A+
A-

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Heyeti’nin kabulünde konuşuyor. Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Normalleşmeyle beraber salgının sebep olduğu tahribatlar gün yüzüne başlıyor. Son günlerde İngiltere’den yansıyan manzaralar örneklerden sadece biridir. Zaman geçtikçe buna benzer sıkıntıların diğer ülkelerde de yaşanması kuvvetle muhtemeldir. 

Korona sonrası dönemde ekonomik zorlukların artmasıyla birlikte yabancı karşıtlığı ve İslam düşmanlığı daha da yaygınlaşacaktır.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.haber7.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.