Devlet Bahçeli gençlere seslendi: Direnmeyi Türkiye düşmanlarına yapın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gençleri ele aldı. Bahçeli, konuşmasında son 1,5 aydır yaşanan gerilim dolu …

Devlet Bahçeli gençlere seslendi: Direnmeyi Türkiye düşmanlarına yapın
23.02.2021
A+
A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gençleri ele aldı.

Bahçeli, konuşmasında son 1,5 aydır yaşanan gerilim dolu hadiseleri baz alarak değerlendirmelerde bulundu.

Bugün grup toplantısında yalnızca Türk gençliği üzerine konuşmak istediğini söyleyen Bahçeli, dertleşmek ve görüşleri açıklamak arzusunda olduğunu aktardı.

ÖZELEŞTİRİNİN AHLAKİ SORUMLULUK OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Hararet düzeyi yüksek siyasi gündem konuları içinde olması gerektiği kadar temas edilmeyen mühim meselelerin ve toplum kesimlerin bulunduğunun sarih bir gerçek olduğunu dile getiren Bahçeli, bu kapsamda siyaset kurumunun teferruatlı bir özeleştiri yapmasının, ahlaki sorumluluğu olduğunu ifade etti.

“DİRENMEYİ TÜRKİYE DÜŞMANLARINA YAPIN”

Boğaziçi olaylarında gençlerin direndiği meseleden önce Türkiye düşmanlarına direnmesi gerektiğine dikkat çeken Bahçeli, ifadelerini kullandı.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.