Falcao takımına galibiyeti getirdi

Galatasaray’daki iki sezonluk macerası hayal kırıklığı ile sona eren ve İspanya’nın Rayo Vallecano takımına transfer olan Radamel Falcao, ikinci …

Falcao takımına galibiyeti getirdi
22.09.2021
A+
A-

Galatasaray’daki iki sezonluk macerası hayal kırıklığı ile sona eren ve İspanya’nın Rayo Vallecano takımına transfer olan Radamel Falcao, ikinci maçında da gol attı.

Rayo Vallecano’nun Getafe’yi 3-0 yendiği maçta 71. dakikada oyuna giren ve 82. dakikada ağları havalandıran Falcao, Athletic Bilbao deplasmanını da boş geçmedi.

TAKIMINA 3 PUANI GETİRDİ

76’da Unai Lopez’in yerine oyuna giren Falcao, 90+6’da galibiyet golünü attı. Kendisine yapılan faul sonrası kullanılan serbest vuruşta topu kafayla ağlara gönderen Kolombiyalı ve takımına 3 puanı getirdi.

Radamel Falcao, Vallecano formasıyla 44 dakikaya iki gol sığdırırken; Vallecano bu galibiyetle puanını 10 yaptı. Athletic Bilbao ise 9 puanda kaldı.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.