Francisco Montero 2-3 hafta yok

Beşiktaş, Türkiye Kupası’nda Konyaspor’u geçtikleri maçta sakatlanan ve oyundan çıkmak zorunda kalan Francisco Montero’nun sol diz iç yan bağında …

Francisco Montero 2-3 hafta yok
12.02.2021
A+
A-

Beşiktaş, Türkiye Kupası’nda Konyaspor’u geçtikleri maçta sakatlanan ve oyundan çıkmak zorunda kalan Francisco Montero’nun sol diz iç yan bağında gerilme ve kısmi yırtık tespit edildiğini açıkladı. İspanyol oyuncu, 2-3 hafta sahalardan uzak kalacak.

BEŞİKTAŞ AÇIKLAMA YAPTI

Beşiktaş’tan yapılan açıklamada, “Futbol Takımımızın Türkiye Kupası’nda İttifak Holding Konyaspor ile oynadığı maçta sol dizinde meydana gelen yaralanma nedeniyle oyuna devam edemeyen Francisco Montero’nun bugün Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde gerçekleştirilen MR görüntülemesinde, sol diz iç yan bağında gerilme ve kısmi yırtık (evre 2 sprain) tespit edilmiştir.” ifadeleri kullanıldı.


Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.