Galatasaray defansı, Alanya karşısında sınıfta kaldı

Süper Lig’in 24. haftasında deplasmanda Fenerbahçe’yi 1-0 yenen Galatasaray’da defans oyuncuları, maç boyunca sarı-lacivertlilerin hücum hattına …

Galatasaray defansı, Alanya karşısında sınıfta kaldı
11.02.2021
A+
A-

Süper Lig’in 24. haftasında deplasmanda Fenerbahçe’yi 1-0 yenen Galatasaray’da defans oyuncuları, maç boyunca sarı-lacivertlilerin hücum hattına geçit vermemişti.

Karşılaşmanın ardından Instagram’dan bir paylaşım yapan Ryan Donk, ‘Hocam duvar olmuş mu?’ yazarak teknik direktör Fatih Terim’i etiketlemişti.

Ancak Fenerbahçe karşısında çok iyi bir oyun sergileyen sarı-kırmızılı savunmacılar, Alanyaspor maçında ise adeta döküldü.

DUVAR YIKILDI

48 dakikada 3-0 geriye düşen Galatasaray’da, özellikle Marcao’nun yaptığı hatalar taraftarları kızdırdı. Rakip takım taraftarları ise Donk’un paylaşımını montajla değiştirerek ‘Duvar yıkıldı’ notuyla göndermede bulundu.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.