Galatasaray’da Belhanda ile sözleşme görüşmesi

Galatasaray taraftarları arasında bazıları Faslı oyuncuyla sözleşme uzatılmasını isterken bazıları da sezon sonu yolların ayrılmasını savunuyor …

Galatasaray’da Belhanda ile sözleşme görüşmesi
12.02.2021
A+
A-

Galatasaray taraftarları arasında bazıları Faslı oyuncuyla sözleşme uzatılmasını isterken bazıları da sezon sonu yolların ayrılmasını savunuyor.

TERİM KALSIN DİYOR

Yönetim, Belhanda’ya yıllık 1.5 milyon euro teklif etti. Fatih Terim de oyuncunun takımda kalmasını istiyor.

Sözleşmesi uzatılmayan Belhanda, Körfez ülkelerinden teklifler almasına rağmen kalmak istediğini kulübe iletti. Fatih Terim’in de Faslı 10 numaranın devam etmesi yönünde görüş belirttiği öğrenildi.

Mevcut sözleşmesinde garanti parası 3 milyon 350 bin euro olan Belhanda 1 milyon euro indirime gitti ve 2 milyon 350 bin euro  istedi. Yönetim ile Belhanda’nın talepleri arasında 850 bin euro fark olduğu ortaya çıktı.

KALMA İHTİMALİ %50

30 yaşındaki Faslı oyuncunun Galatasaray’da kalma olasılığı yüzde 50 olarak görülüyor. Belhanda sezon sonuna kadar sergileyeceği performansla kaderini belirleyecek.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.