Galatasaray’da Marcao 11’e dönüyor

Süper Lig’de cezası nedeniyle forma giyemeyen ama Avrupa’da yer alabilen Marcao, Galatasaray’ın en büyük güvencelerinden biri olacak. NELSSON’A …

Galatasaray’da Marcao 11’e dönüyor
30.09.2021
A+
A-

Süper Lig’de cezası nedeniyle forma giyemeyen ama Avrupa’da yer alabilen Marcao, Galatasaray’ın en büyük güvencelerinden biri olacak.

NELSSON’A DA FAYDASI OLDU

Lazio maçında Nelsson ile beraber iyi bir görüntü çizen ve Danimarkalı stoperin performansını da yukarı çeken Brezilyalı stoper,  Marsilya karşısında teknik direktör Fatih Terim’in en büyük savunma gücü olarak ortaya çıkacak.

Geriden oyun kurmada üst düzey tekniğe ve pozisyon bilgisine sahip olan Marcao’nun takıma dönüşünün, Lazio karşısında olduğu gibi takımın genel performansına da olumlu yansıması bekleniyor.


Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.