Gençlerin yeni ‘Motto’su: Önümüzdeki hafta raflarda

Albayrak Medya çatısı altında lise ve üniversiteli gençlere yönelik hazırlanan Genç Motto Dergisi’nin ilk sayısı, önümüzdeki hafta raflardaki …

Gençlerin yeni ‘Motto’su: Önümüzdeki hafta raflarda
03.10.2021
A+
A-

Albayrak Medya çatısı altında lise ve üniversiteli gençlere yönelik hazırlanan Genç Motto Dergisi’nin ilk sayısı, önümüzdeki hafta raflardaki yerini alacak. Mustafa Baltacı, Mehmet Demirhan ve Tuğba Coşkuner’in editörlüğünde çıkacak derginin ilk sayısı Albayrak Grubu’nda düzenlenen programla kutlandı. Programa, Albayrak Dijital Genel Müdürü Ömer Karaca, Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Likoğlu, Genç Motto Editörü Mustafa Baltacı, Albayrak Medya Satış Pazarlama Genel Müdürü Abdullah Hanönü, Kurumsal İletişim Müdürü Esad Sivri katıldı.

HER ÇEŞİT KONU VAR

Tüm gençleri kapsayan bir çalışma yaptıklarını kaydeden Mustafa Baltacı da “Tabii ki edebiyat, tarih ve spor alanında gençleri domine eden birçok dergi var ama arkadaşça yaklaşıp onların beğendiği içerikleri dergide toplamayı amaçlıyoruz. Bizim dergimizde spor, bilim, edebiyat, sanat ve daha birçok şey var. Tüm bunların hepsini yoğurarak gençlere sosyal medya deneyimini dergi halinde yansıtmak istedik. Bayağı oluyor biz bunu konuşalı. Beş ay önce ete kemiğe büründürdük. Yoğun anket ve çalışmalarla ismini belirledik” şeklinde konuştu. Albayrak Medya Satış Pazarlama Genel Müdürü Abdullah Hanönü de Genç Motto’nun üç yıllık bir hayalin ürünü olduğunu söyledi.

DAĞCILIĞIN DETAYLARINDAN SELFİE’NİN KURALLARINA

Özgün ve iddialı içeriklerle yayın hayatına başlayan derginin ilk sayısında Genç İHA’lar, genç girişimcilerin gözünün üzerinde olduğu yeşil enerji, dağcılığın detayları, gençlerin modası, uyku hakkında merak edilenler, bisiklet yolculuğu için tavsiyeler, iş ve okul hayatını kolaylaştıracak mobil uygulamalar ve selfie’nin kuralları gibi birbirinden ilginç konular yer alıyor.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.yenisafak.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.