İlk kez yapılmıştı! Türkiye’den mesaj: Kardeş Katar halkına hayırlı olsun

Katar’da ilk kez yapılan Şura Meclisi (Parlamento) seçimleri için oy verme yapıldı. İlk kez milletvekili seçimlerinin yapıldığı Körfez ülkesi …

İlk kez yapılmıştı! Türkiye’den mesaj: Kardeş Katar halkına hayırlı olsun
02.10.2021
A+
A-

Katar’da ilk kez yapılan Şura Meclisi (Parlamento) seçimleri için oy verme yapıldı.

İlk kez milletvekili seçimlerinin yapıldığı Körfez ülkesi Katar’da, seçimlere katılım yüksek oldu.

TÜRKİYE’DEN ‘HAYIRLI OLSUN’ MESAJI

Dışişleri’nden yapılan yazılı açıklamada, Katar’da bugün ilk kez gerçekleştirilen, Şura Meclisinin 30 üyesinin belirlenmesi amaçlı seçimlerin memnuniyetle karşılandığı belirtildi.

Katar halkının ülke yönetimine katılımının güçlendirilmesine yönelik önemli bir adım teşkil eden bu seçimlerin özgür ve şeffaf bir ortamda yapılması yönünde Katar liderliğinin gösterdiği çabaların takdir edildiğinin vurgulandığı açıklamada, “Seçimlerin sonuçlarının kardeş Katar halkına hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” ifadesine yer verildi.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.haber7.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.