Kemal Kılıçdaroğlu: Akşener’in başbakanlığı üstlenmesi değerli

Bolu Abant’ta, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla iki gün süren CHP TBMM Grubu Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı sona erdi …

Kemal Kılıçdaroğlu: Akşener’in başbakanlığı üstlenmesi değerli
03.10.2021
A+
A-

Bolu Abant’ta, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla iki gün süren CHP TBMM Grubu Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı sona erdi.

Kılıçdaroğlu burada gazetecilerle bir araya gelerek soruları yanıtladı.

Kılıçdaroğlu’na İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Ben cumhurbaşkanı adayı değilim, başbakan adayıyım” açıklaması hatırlatıldı.

“AKŞENER’İN BAŞBAKANLIĞI ÜSTLENMESİ BİZİM AÇIMIZDAN DEĞERLİ”

Akşener’in bu söyleminin kendileri için çok değerli olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, “Hepimizin saygı duyması gereken bir söylem. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi biz bir an önce kısa sürede hayata geçirmek istiyoruz. Dolayısıyla o sürecin sonucunda Sayın Akşener’in başbakanlık görevini üstlenmesi bizim açımızdan da son derece değerli olur ama bunlar oturulup ittifak içinde tartışılmış konular değil” ifadelerini kullandı.



Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.