Kılıçdaroğlu emekli amirallerin darbe imalı bildirisine arka çıktı: Birileri gece yarısı kelimeleri değiştirdi

Kanal İstanbul projesi ve Montrö tartışmalarını bahane eden 104 emekli amiral, geçtiğimiz günlerde hükümeti hedef alan darbe imalı bir bildiri …

Kılıçdaroğlu emekli amirallerin darbe imalı bildirisine arka çıktı: Birileri gece yarısı kelimeleri değiştirdi
10.04.2021
A+
A-

Kanal İstanbul projesi ve Montrö tartışmalarını bahane eden 104 emekli amiral, geçtiğimiz günlerde hükümeti hedef alan darbe imalı bir bildiri yayınladı.

Skandal ifadelerin yer aldığı bildirinin ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından konuya ilişkin soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında 10 emekli asker gözaltına alındı, 4 amiral ise yaş durumları göz önüne alınarak ifadeye çağrıldı.

“Birileri gece bildirideki kelimeleri değiştirdi”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Haber Global’de konuk olduğu canlı yayında, darbe imalı bildiriye ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bildirinin sağlıklı bir ruh sağlığına sahip olmayan biri tarafından ‘kasıtlı’ olarak gece yarısı yayınlandığını öne süren CHP lider, “Kelimeleri değiştirip internet sitesine veren kişiyi bulsunlar” dedi.

Kılıçdaroğlu, bildiriye imza atan amiralleri, “Bunlar emekli amiral, emekli biri nasıl darbe yapar.” diyerek savundu.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.yenisafak.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.