Kılıçdaroğlu’ndan Akşener’e ‘başbakanlık’ cevabı!

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in “Ben cumhurbaşkanı adayı değilim, başbakan adayıyım” sözlerini değerlendiren CHP lideri Kılıçdaroğlu …

Kılıçdaroğlu’ndan Akşener’e ‘başbakanlık’ cevabı!
03.10.2021
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in “Ben cumhurbaşkanı adayı değilim, başbakan adayıyım” sözlerini değerlendiren CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Güçlendirilmiş parlamenter sistemi biz bir an önce kısa sürede hayata geçirmek istiyoruz. Dolayısıyla o sürecin sonucunda Sayın Akşener’in başbakanlık görevini üstlenmesi bizim açımızdan da son derece değerli olur. Ama dediğim gibi bunlar oturulup ittifak içinde tartışılmış konular değil.” dedi.

AKŞENER’İN “BAŞBAKANLIĞA ADAYIM” SÖZLERİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Ben cumhurbaşkanı adayı değilim, başbakan adayıyım” açıklaması hatırlatıldı.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.haber7.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.