Kocaeli’de 46 Roman çift törenle dünya evine girdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan organizasyon ile kentte yaşayan 46 Roman çift, dünyaevine girdi. Öğle saatlerinde kendileri …

Kocaeli’de 46 Roman çift törenle dünya evine girdi
03.10.2021
A+
A-

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan organizasyon ile kentte yaşayan 46 Roman çift, dünyaevine girdi.

Öğle saatlerinde kendileri için hazırlanan klasik araçlarla kent turu atarak düğün konvoyu yapan çiftlerin nikahları, Seka Park Uçurtma Tepesi önünde hazırlanan alanda kıyıldı.

Kur’an-ı Kerim okunması ile başlayan törende Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Rabia Sevim ve Fatih Turan çiftinin nikahını kıydı.

Daha sonra alandaki ilçe belediye başkanları ve nikah memurları tarafından diğer çiftlerin de nikahları kıyıldı.

“AİLELER NE KADAR GÜÇLÜYSE MEMLEKET HUZURLU OLUYOR”

46 çifti evlendirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Tahir Büyükakın, “Şüphesiz milletimizi millet yapan en önemli unsurlardan en birinci olanı ailedir. Aileler ne kadar güçlüyse, o ailelerin gücü üzerinde çocuklar güzel yetişiyor. Aileler huzurlu oluyor. Şehirler huzurlu oluyor. Memleket huzurlu oluyor. Yıllardır bizi ayakta tutan en güçlü unsur şüphesiz aile birliktelikleri. Güçlü aileler üzerine inşa edilmiş, güçlü bir milletimiz var. Güçlü aileler bizim medeniyetimizin, geleneklerimizin gelecek nesillere aktarılması açısından da çok önemli unsurlar” dedi.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.