LeBron’dan İbrahimoviç’e cevap

Geçtiğimiz günlerde İbrahimoviç ünlü basketbolcu LeBron James ‘in yeteneğini takdir etse de politikaya karışması konusunu ‘‘hata’’ olarak …

LeBron’dan İbrahimoviç’e cevap
28.02.2021
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde İbrahimoviç ünlü basketbolcu LeBron James ‘in yeteneğini takdir etse de politikaya karışması konusunu ‘‘hata’’ olarak değerlendirmişti. James’ten cevap gecikmedi.

”YANLIŞ ŞEYLER HAKKINDA ASLA SUSMAM”

Zlatan İbrahimoviç’in açıklamalarıyla ilgili ne düşündüğü sorusuna James, “Günün sonunda, yanlış olan şeyler hakkında asla susmam.

Halkıma eşitsizlik, sosyal adaletsizlik, ırkçılık, sistematik seçmen baskısı ve toplumumuzda devam eden şeyler hakkında fikrimi söylüyorum çünkü ben bu toplumun bir parçasıyım ve olup biteni görüyorum” dedi.

”BEN ONLARIN SESİYİM”

LeBron James, “Çevremdeki kişilerin özellikle çocukların bir sese ihtiyacı var. Ben de onların sesiyim. NBA’i ve statümü onların sesi olarak kullanıyorum.

”İKİYÜZLÜLÜK”

Yalnızca ABD’de de değil, bütün dünyadaki sorunlara ışık tutmak için buna devam edeceğim” derken İbrahimoviç’in kendisiyle ilgili açıklamalarına da şöyle cevap verdi: “Benim hakkımdaki açıklamaları ikiyüzlülük. Geçmişte ırkçılıkla ilgili yorumlar yapmıştı.

2018’de İsveç Milli takımındayken soyadı sebebiyle sahada ırkçılık olduğundan bahsetmişti”


Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.