Muhammed Zidan: Mostafa’nın Galatasaray’a gitmesi büyük adım

Muhammed Zidan, Mısır’da yayın yapan OnTime Sport TV’ye konuştu. Zidan, “Mustafa Muhammed yetenekleriyle, gücüyle ve performansıyla şu an Mısır …

Muhammed Zidan: Mostafa’nın Galatasaray’a gitmesi büyük adım
11.03.2021
A+
A-

Muhammed Zidan, Mısır’da yayın yapan OnTime Sport TV’ye konuştu.

Zidan, “Mustafa Muhammed yetenekleriyle, gücüyle ve performansıyla şu an Mısır’ın en iyi hücum oyuncularından bir tanesi.” ifadelerini kullandı.

“GALATASARAY, ÖNEMLİ BİR ADIM”

Zidan, “Bana göre Mustafa Muhammed, şu an Mısır’ın en iyi santrforu. Rakiplerinden çok daha büyük bir yol kat etti. Galatasaray’a gitmesi de büyük Avrupa liglerine transfer olmak için çok önemli bir adım oldu.” diyerek sözlerini noktaladı.

7 MAÇTA 6 GOLLE BAŞLADI

Galatasaray ile altı lig maçına çıkan Mısırlı oyuncu beş gol kaydetti. Bir gol de kupada atarak toplamda altı gole ulaştı.

Zamalek kulübüne 1.5 senelik kiralık bedeli karşılığında 2 milyon dolar ödenerek kadroya dahil edilen Mustafa için 4 milyon dolarlık da satın alma opsiyonu bulunuyor.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.