Muharrem İnce: ‘Libya’da ne işimiz var’ demek cehalettir

Memleket Partisi’nin 1. Olağan Kurultayı Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kurultay’da konuşma gerçekleştiren Memleket Partisi Genel …

Muharrem İnce: ‘Libya’da ne işimiz var’ demek cehalettir
18.09.2021
A+
A-

Memleket Partisi’nin 1. Olağan Kurultayı Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kurultay’da konuşma gerçekleştiren Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, muhalefet partilerine yönelik eleştirilerde bulundu.

Muhalefetin toplumdan geçici bir dönem istediğini daha sonrasında yeniden seçim düzenlemeyi vaat ettiğini belirterek “Böyle bir vaat olur mu?” diyen İnce, şunları söyledi:

“ERDOĞAN’I YENEMEYİZ”

Muhalefetin insanlara vaati şu; Biz gücümüze güvenmiyoruz, Tek başımıza bir şey yapamayız. Yenemeyiz bu Erdoğan’ı. Hep beraber bir araya geleceğiz de adayımız kim olacak ona karar veremiyoruz. Bir de biz size geçici bir dönem vaat ediyoruz. İki yıl sonra sizi tekrar seçime götüreceğiz. Böyle bir vaat olur mu?

“LİBYA’DA OLMALIYIZ”

Türkiye’nin Azerbaycan’a Karabağ Savaşı’nda az bile yardım ettiği söyleyen İnce, “Mesela Azerbaycan ile Ermenistan arasında savaş oldu. Türkiye yardım etti. Muhalefet ‘Ne yazık ki Azerbaycan’a yardım ettik’ dedi. Lafa bakın. Az edilmiştir. Türk askeri Libya’ya gitti. ‘Ne işimiz var Libya’da?’ diyor muhalefet. Cehalet böyle bir şeydir. Libya’da olmak zorundayız. Mavi Vatan için destek vereceksin. Bu nasıl bir muhalefet?

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.yenisafak.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.