Nihat Kahveci: Fenerbahçe’nin Caner’e ihtiyacı var

Fenerbahçe’de Trabzonspor ve Antalyaspor maçı kadrolarına alınmayan Caner Erkin, Konyaspor mücadelesinde de görev alamayacak. Samandıra’da …

Nihat Kahveci: Fenerbahçe’nin Caner’e ihtiyacı var
07.03.2021
A+
A-

Fenerbahçe’de Trabzonspor ve Antalyaspor maçı kadrolarına alınmayan Caner Erkin, Konyaspor mücadelesinde de görev alamayacak.

Samandıra’da takımdan ayrı çalışan Caner Erkin’in telefonla Erol Bulut’u aradığı ve davranışlarından dolayı hocasından özür dilediği kaydedildi.

“BİREYSEL TARTIŞMALAR CAMİALARIN ÖNÜNE GEÇMEMELİ”

Bu bilgilere rağmen yine kadro dışı kalan Caner Erkin’in durumunu Beşiktaş ve A Milli takımın efsane oyuncularından Nihat Kahveci, Tivibu Spor’da yayınlanan Orta Nokta programında değerlendirdi.

Nihat Kahveci, ”Bireysel tartışmalar camiaların önüne geçmemeli. Senin Caner’e ihtiyacın var; Caner’in de Fenerbahçe formasına, camiasına ihtiyacı var.” ifadesini kullandı.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.