Real Betis, Dorukhan Toköz’ün peşinde

Beşiktaş’ta kalıp kalmayacağı yılan hikayesine dönen Dorukhan Toköz’ün, kariyerini İspanya’da sürdürebileceği öğrenildi. Siyah-beyazlıların …

Real Betis, Dorukhan Toköz’ün peşinde
13.02.2021
A+
A-

Beşiktaş’ta kalıp kalmayacağı yılan hikayesine dönen Dorukhan Toköz’ün, kariyerini İspanya’da sürdürebileceği öğrenildi.

Siyah-beyazlıların yaptığı son teklife, ‘Avrupa’dan isteyen olabilir’ diyerek cevap vermeyen 24 yaşındaki oyuncuya Real Betis talip oldu.

Fichajes.net’in, AS gazetesini kaynak gösterdiği haberde, Dorukhan’ın Real Betis’e transfer olabileceği okuyuculara aktarılırken, sebepleri de yazdı.

Buna göre 1 Temmuz itibarıyla yeni tranferlerine imza attırmak isteyen İspanyol ekibinde, teknik direktör Manuel Pellegrini’nin sezonu ilk 6’da bitirmek istediği ve gelecek sezon Avrupa kupalarında yer almayı hedeflediği aktarıldı.

KORONAVİRÜS NEDENİYLE BONSERVİSSİZ İSİMLERE YÖNELDİLER

Avrupa’ya göre kadrosunu güçlendirmek isteyen Real Betis’in, koronavirüs nedeniyle yaşanan mali sorunları göz önüne aldığı ve bu sebeple transferde rotasını ‘bonservissiz’ isimlere çevirdiği kaydedildi.

Betis yönetiminin, 30 Haziran’da Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek orta saha oyuncusunu bedelsiz olarak kadrosuna katmayı hedefliyor.

 

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.