Saadet Partisi’nden çok konuşulacak video: Ücret asgari, vergi azami

Asgari ücretle geçimin ne kadar zorlu olduğu vurgulanan videoda, “Bu videoda ihtiyaç ve giderler ‘asgari’ olarak hesaplanmıştır” ifadeleri …

Saadet Partisi’nden çok konuşulacak video: Ücret asgari, vergi azami
16.12.2020
A+
A-

Asgari ücretle geçimin ne kadar zorlu olduğu vurgulanan videoda, “Bu videoda ihtiyaç ve giderler ‘asgari’ olarak hesaplanmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Sosyal medyada ses getiren videoda asgari ücretten alınan vergilerin fazlalığına dikkat çekildi.

Bir asgari ücretlinin yılda en az 120 gün sadece vergileri ödemek için çalıştığı belirtildi.

KORONA İLE MÜCADELE DE ELEŞTİRİLMİŞTİ

Saadet Partisi daha önce, Sağlık Bakanlığı ile Türk Tabipleri Birliği’nin verilerinin çelişmesini ve hükümetin koronavirüsle mücadele politikasını hazırladıkları bir video ile eleştirmişti.

İlk vakanın görüldüğü günden bu yana sürecin ‘kötü’ yöneltildiği vurgulandığı videoda, ayrıca son dönemin popüler Netflix dizisi Bir Başkadır üzerinden yapılan gönderme de sosyal medyaya damgasını vurmuştu.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.karar.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.