Sabah yazarı Hıncal Uluç’tan Hazine ve Maliye Bakanı Elvan’a: “Bana ne” deme hakkınız var mı?

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ı Bitcoin haberlerine sessiz kaldığı için eleştirdi. Uluç yazısında …

Sabah yazarı Hıncal Uluç’tan Hazine ve Maliye Bakanı Elvan’a: “Bana ne” deme hakkınız var mı?
24.02.2021
A+
A-

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ı Bitcoin haberlerine sessiz kaldığı için eleştirdi.

Uluç yazısında, “Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde.. ‘Merkezi olmayan yatırımlar şüphelendiriyor.’ ABD Hazine Bakanı Janet Yellen.. ‘Bitcoin konusunda kaygılarım fazla.’ Dünyaca ünlü yatırımcı Jim Rogers.. ‘Paranız bir anda sıfırlanabilir.’ Uzman ekonomist Nouriel Roubini..
‘Dolandırıcılık içeren sözde varlık.’ ..Ve çağrımıza rağmen hâlâ konuşmayan.. Hazine ve Maliye Bakanımız Lütfi Elvan!” ifadesini kullandı. 

Uluç şunları kaydetti: 

“Bu ülkede, bilgisayarın hangi sitesine girerseniz girin, orada mutlak Bitcoin ile nasıl kısa zamanda zengin olunacağını anlatan haberler ve altında övgü yorumları var. Hemen altında da..

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında t24.com.tr internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.