Şampiyonlar Ligi’nde gecenin sonuçları

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçları başladı. Gecenin oynanan mücadeleleri Borussia Dortmund – Sevilla ve Juventus – Porto maçları …

Şampiyonlar Ligi’nde gecenin sonuçları
10.03.2021
A+
A-

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçları başladı. Gecenin oynanan mücadeleleri Borussia Dortmund – Sevilla ve Juventus – Porto maçları oldu.

HAALAND DORTMUND’A TURU GETİRDİ

Dortmund – Sevilla mücadelesi 2-2’lik beraberlikle sonuçlandı. Önceki maçı deplasmanda 1-3 kazanan Dortmund, üst tura yükselen taraf oldu.

Maçta Alman ekibinin gollerini yıldız golcü Erling Haaland kaydetti. Sevilla’nın 2 gollünü ise Youssef En Nesyri attı.

PORTO UZATMALARDA KAZANDI

İlk maçı kendi evinde 1-0 kazanan Porto deplasmanda Mehdi Taremi’nin 54. dakikada kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı.

Uzatmalara giden maçta, Uzaktan serbest vuruşta Segio Oliveira, Szczesny’yi avladı. 117’inci dakikada Juventus maçı 3-2’ye getirse de turu atlayan taraf Porto oldu.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.