Serdar Ortaç’tan Beşiktaşlıları kızdıran sözler

Ünlü popçu Serdar Ortaç, Adana’da sahne aldığı mekanda, 3-0’dan dönüş yapan Adana Demirsporluları kutlarken argo ifadeler kullanıp, el …

Serdar Ortaç’tan Beşiktaşlıları kızdıran sözler
23.09.2021
A+
A-

Ünlü popçu Serdar Ortaç, Adana’da sahne aldığı mekanda, 3-0’dan dönüş yapan Adana Demirsporluları kutlarken argo ifadeler kullanıp, el hareketleri yaptı.

ŞARKIYI KESTİ, ARGO KONUŞTU

Serdar Ortaç şarkısını kesip, “Masalardan ışıkları gösteriyorlar telefondan. Adana Demirspor… Adana Demirspor bu hafta ağzına s…tı helal olsun Adana. O yüzden söylüyoruz. O yüzden zıplıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcının yaptığı el hareketi ise gözlerden kaçmadı.

BEŞİKTAŞLILARDAN BÜYÜK TEPKİ

Öte yandan bu görüntülerin ortaya çıkmasının ardından sosyal medyada Beşiktaşlı taraftarlar, ünlü şarkıcıya sert sözlerle yüklendi. ‘Özür’ bekleyen siyah-beyazlılar, Ortaç’ı topa tuttu.

51 yaşındaki şarkıcının, fanatik bir Galatasaraylı olduğu ve ara ara takımına besteler yaptığı biliniyor.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.