Sevgi Kılıç kimdir, kaç yaşında, nereli?

CHP’nin Temmuz 2020’de yapılan ”nda Parti Meclisi’ne (PM) seçilen isimler belli oldu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun hazırladığı listede …

Sevgi Kılıç kimdir, kaç yaşında, nereli?
02.01.2021
A+
A-

CHP’nin Temmuz 2020’de yapılan nda Parti Meclisi’ne (PM) seçilen isimler belli oldu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun hazırladığı listede kendine yer bulan Sevgi Kılıç, PM üyesi oldu. Listede yer alan isimler, bizzat Kılıçdaroğlu ve Oğuz Kaan Salıcı tarafından belirlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Sevgi Kılıç’ın PM üyesi seçilmesini kast ederek sarf ettiği, “Oy almak için bazı yerlerde görüyorsunuz işte başörtülü birkaç kişiyi yanlarında adeta böyle gibi getirip koymak kimseyi artık aldatmıyor, geçti o işler” sözleri CHP kanadında tepkiye neden oldu.

SEVGİ KILIÇ’IN HAYAT HİKAYESİ

1993 yılında İstanbul’un Beykoz ilçesinde Çavuşbaşı semtinde dünyaya geldi. Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Sevgi Kılıç’ın mesleği avukatlıktır.

CHP İstanbul Delegesi olan Sevgi Kılıç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 80 isme yer verdiği anahtar listede yer aldı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Sevgi Kılıç’ın PM aday listesinde olmasıyla ilgili olarak, “31 Mart seçimlerinde meclis üyesi adayı olmuş ve iyi bir çalışma yürütmüştür. Kendisi Beykoz Çavuşbaşı’nda oturmaktadır ve şu an CHP Beykoz İlçe yönetiminde görev almaktadır. Kendisinin PM üyesi seçilmesi başörtülü olmasından dolayı değildir” değerlendirilmesinde bulundu.

ÖZEL YAŞAMI

1993 doğumlu olan Sevgi Kılıç, 2020 yılı itibarıyla 27 yaşındadır.

Doğduğu ve büyüdüğü Beykoz Çavuşbaşı’nda ikamet etmektedir.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram’da @avsevgikilic kullanıcı adıyla yer almaktadır.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.karar.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.