Son dakika! Davutoğlu, Gelibolu 1. Olağan İlçe Kongresinde konuşuyor

Davutoğlu, şunları söyledi: Bu milleti millet yapan Çanakkale Zaferi ile birlikte Cumhuriyetimizin önsözü burada yazılmıştır. İstiklal …

Son dakika! Davutoğlu, Gelibolu 1. Olağan İlçe Kongresinde konuşuyor
12.03.2021
A+
A-

Davutoğlu, şunları söyledi:

Bu milleti millet yapan Çanakkale Zaferi ile birlikte Cumhuriyetimizin önsözü burada yazılmıştır. İstiklal savaşımıza gidecek olan o çileli yolu Çanakkale Şehitleri aştı.

Çanakkale demek millet demektir. Bilsinler ki bu millet onurunu, istiklalini korumak için gerektiğinde tüm varlığıyla bir daha Çanakkale destanı yazmak gerekirse yazar ama kendileriyle savaşanların ölülerine dahi hürmet gösterir ve insanlığından asla feragat etmez.

Çanakkale milletimizin kader şehridir. Biz bu kadere sahip çıkmak için Gelecek Partisi’ni kurduk. Korku ikliminin hakim olduğu bir yerde 152 yiğit insan çıktı ve “Biz buradayız” dedi.

Detaylar geliyor…

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.karar.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.