Son dakika! Erdoğan’ın yeğeni Ahmet Erdoğan koronaya yenik düştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli’de ikamet eden 73 yaşındaki kuzeni Ahmet Erdoğan, geçtiğimiz günlerde korona nedeniyle Kocaeli …

Son dakika! Erdoğan’ın yeğeni Ahmet Erdoğan koronaya yenik düştü
20.12.2020
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli’de ikamet eden 73 yaşındaki kuzeni Ahmet Erdoğan, geçtiğimiz günlerde korona nedeniyle Kocaeli Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesine kaldırılmıştı.

Ahmet Erdoğan sağlık durumunun kötüleşmesi üzerine dün solunum cihazına bağlandığı ve yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

AK Partili Canan Kalsın, vefata ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

“Bir süredir koronavirüs tedavisi gören Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan
’ın yeğeni Ahmet Erdoğan ağabeyimizin vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun.”

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.karar.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.