TFF 1.Lig’den Avrupa’ya giden futbolcular

Yıllardır Avrupa’yı hiç düşünmeyen, tek hedefi 4 büyüklerde oynamak olan Türk futbolcuların mantalitesi değişiyor…. Ali Akman’ın Bursaspor …

TFF 1.Lig’den Avrupa’ya giden  futbolcular
09.03.2021
A+
A-

Yıllardır Avrupa’yı hiç düşünmeyen, tek hedefi 4 büyüklerde oynamak olan Türk futbolcuların mantalitesi değişiyor….

Ali Akman’ın Bursaspor’dan Eintracht Frankfurt’a transfer olması, akıllara TFF 1. Lig’den direkt Avrupa’ya giden futbolcuları getirdi.

İşte o isimler…

Doğan Erdoğan – Lask Linz – Samsunspor’da forma giyen Erdoğan, Lask Linz’e transfer oldu.

Metehan Altunbaş – Lask Linz – TFF 1Lig takımlarından Eskişehirspor’da forma giyen Altunbaş Avrupa takımlarından Lask Linz’e transfer oldu.

Zeki Çelik – Lille – İstanbulspor’da top koşturan çelik, Fransız takımı olan Lille’ye transfer olarak kariyeri için önemli bir adım atmış oldu.

Cenk Özkaçar – Lyon – Bucaspor ve Altınordu altyapılarında forma giyen Özkaçar, Fransız ekiplerinden Lyon’a transfer oldu.

Mert Çetin – Roma – Bir süre Hellas Verona forması giyen Çelik, TFF 1. Lig’de Gençlerbirliği forması giyerken Avrupa takımlarından Roma’ya transfer oldu.

Çağlar Söyüncü – Daha öncü Süper Lig’de hiç forma giymeyen Soyüncü, Altınordu’dan Freiburg’a transfer oldu. Ardından Premier Lig’ yöneldi.

Ali Akman – Eintracht Frankfurt – Bursaspor altyapısında yetişen Akman Avrupa takımlarından, Eintracht Frankfurt ilgisini çekti ve Alman ekibi Eintracht Frankfurt’a transfer oldu.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.