Yeni Malatyaspor’dan Alex de Souza’ya teklif

Geçtiğimiz aylarda teknik direktör olmak istediğini ve eğitim aldığını duyuran Fenerbahçe’nin efsane kaptanı Alex de Souza’ya Süper Lig’den …

Yeni Malatyaspor’dan Alex de Souza’ya teklif
24.02.2021
A+
A-

Geçtiğimiz aylarda teknik direktör olmak istediğini ve eğitim aldığını duyuran Fenerbahçe’nin efsane kaptanı Alex de Souza’ya Süper Lig’den teklif geldi.

Yeni Malatya gazetesinde yer alan habere göre; Konyaspor’a 3-2 mağlup olduktan sonra Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Anadolu temsilcisi Fenerbahçe’nin simge isimlerinden Alex de Souza’ya teknik direktörlük teklifinde bulundu.

ALEX DE SOUZA TEKLİFİ REDDETTİ

43 yaşındaki Alex de Souza’nın bu sezon takım çalıştırmayı düşünmediğini söyleyerek teklifi reddettiği belirtildi. Görüşmelerde Brezilyalı futbol adamından olumlu yanıt alamayan Yeni Malatyaspor’un yeni hoca adaylarıyla iletişime geçtiği öğrenildi.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.