Karabük Üniversitesi Aile Danışmanlığı Sertifika eğitimi başvuru tarihi belli oldu

Karabük Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KBUZEM) tarafından sağlıklı, mutlu ve bilinçli aileler oluşmasına katkı …

Karabük Üniversitesi Aile Danışmanlığı Sertifika eğitimi başvuru tarihi belli oldu
20.09.2021
A+
A-

Karabük Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KBUZEM) tarafından sağlıklı, mutlu ve bilinçli aileler oluşmasına katkı sağlamak amacıyla verilecek Aile Danışmanlığı Sertifika Programı’na başvurular başladı. Alanında uzman akademisyen ve aile danışmanları tarafından 450 saatlik eğitimin verileceği programa başvurular 10 Ekim’e kadar sürecek. Uzaktan eğitim yoluyla verilecek aile danışmanlığı eğitimi ile ailenin kendi güç kaynaklarını keşfedip geliştirerek gerçekçi ve ulaşılabilir hedefler belirlemesi, aile bireylerinin birbirlerini daha iyi anlamaları ve esnek sınırlar çizebilmeleri amaçlanıyor.

BAŞVURUYU NASIL YAPABİLİRİM?

Eğitime katılmak isteyenler, “https://sertifika.karabuk.edu.tr” internet adresindeki ön başvuru formunu doldurarak başvuru yapabilecek. Eğitimde başarılı olan katılımcılara ise Karabük Üniversitesi onaylı e-devletten sorgulanabilir e-sertifika verilecek.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.haber7.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.