Younes Belhanda’nın menajeri kulüp arıyor

Galatasaray’ın imajını zedelediği gerekçesiyle kulüpten kovulan Younes Belhanda’nın, kariyerini hangi takımda sürdüreceği merak ediliyor …

Younes Belhanda’nın menajeri kulüp arıyor
12.03.2021
A+
A-

Galatasaray’ın imajını zedelediği gerekçesiyle kulüpten kovulan Younes Belhanda’nın, kariyerini hangi takımda sürdüreceği merak ediliyor…

Oyuncunun menajeri William D’Avila’nın, oğlunun okulunu nedeniyle İstanbul’da kalan ve bir süre Türkiye’den ayrılmayı düşünmeyen Faslı futbolcu için takım arayışlarına başladığı öğrenildi.

ÖNCE F.BAHÇE’YE, SONRA BEŞİKTAŞ’A ÖNERDİ

Menajerin fesih haberi sonrası önce Fenerbahçe’yle ardından ise Beşiktaş’la görüşme gerçekleştirdiği ancak iki kulüpten de olumsuz yanıt aldığı aktarıldı.

BAŞAKŞEHİR’E DE GİTTİ

Daha sonra Başakşehir’in kapısını çalan 31 yaşındaki oyuncunun temsilcisinin, ayrıca Belhanda’nın eski kulübü Nice’e de haber yolladığı bildirildi.

 

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.