Ağrı’nın tarihi ve yöresel lezzetleri Maltepe’ye taşındı

Maltepe Etkinlik Alanı’nda düzenlenen   7-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan Ağrı Tanıtım Günleri’nin sloganı ‘Medeniyetler şehri …

Ağrı’nın tarihi ve yöresel lezzetleri Maltepe’ye taşındı
08.10.2021
A+
A-

Maltepe Etkinlik Alanı’nda düzenlenen   7-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan Ağrı Tanıtım Günleri’nin sloganı ‘Medeniyetler şehri kapılarını Batı’ya açıyor’ olarak belirlendi.

Organizasyon, İstanbulluları da, Ağrılıları da ve Ağrı’ya gidip kenti görmek isteyenleri de bekliyor. 7-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek organizasyonda, yöresel lezzetler İstanbullularla buluşacak. Abdigor köftesi, beyaz bal ve daha birçok yerel lezzet tanıtılacak.

Ayrıca kilim, tiftik, keçe yapımı gibi geleneksel el sanatları da sergilenecek. Etkinlikte ayrıca yöresel sanatçılar da sahne alacak.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.haber7.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.