Avcılar’da yüzüne kimyasal madde atılan kadın ağır yaralandı

Avcılar’da evine giren bir kişi tarafından yüzüne yanıcı kimyasal madde atılan kadın ağır yaralandı. Saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen …

Avcılar’da yüzüne kimyasal madde atılan kadın ağır yaralandı
08.10.2021
A+
A-

Avcılar’da evine giren bir kişi tarafından yüzüne yanıcı kimyasal madde atılan kadın ağır yaralandı. Saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen şüpheli gözaltına alındı. Şüphelinin 16 ayrı suçtan kaydı olduğu öğrenildi.

İstanbul Avcılar’da evine girdiği kadını, yüzüne yanıcı kimyasal madde dökerek ağır yaraladığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Merkez Mahallesi’nde ikamet eden Yasemin Uzunçelebi’nin evine giren bir kişi, kadının yüzüne yanıcı kimyasal madde dökerek kaçtı.

Saldırıda ağır yaralanan Yasemin Uzunçelebi’nin hastanede tedavi altına alındığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Uzunçelebi’nin saldırıya uğradığı gün kent değiştirmek için hazırlık yaptığı ileri sürüldü.

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen Mehmet Yıldız’ı Esenyurt Talatpaşa Mahallesi’nde yakalayarak gözaltına aldı.

Şüphelinin 16 ayrı suçtan emniyette kaydı olduğu tespit edildi.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ntv.com.tr internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.