Boğaziçi protestosunda gözaltına alınan öğrencilerden 2’si tutuklandı

İstanbul Valiliği, bugün yaptığı açıklamada, 4 Ekim Pazartesi Günü, Boğaziçi Üniversitesi’nde Rektör Prof. Dr. Naci İnci’yi protesto eden …

Boğaziçi protestosunda gözaltına alınan öğrencilerden 2’si tutuklandı
07.10.2021
A+
A-

İstanbul Valiliği, bugün yaptığı açıklamada, 4 Ekim Pazartesi Günü, Boğaziçi Üniversitesi’nde Rektör Prof. Dr. Naci İnci’yi protesto eden öğrencilerden, 10’unun gözaltına alındığını duyurmuştu. Bu öğrencilerden 3’ü ifadeleri alındıktan sonra emniyetten serbest bırakılmış 7 öğrenci ise İstanbul Adliyesi’ne sevk edilmişti.

Adliyedeki öğrencilerden 4’ü de savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakılmış, 3’ü ise tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilmişti.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği ise bugün 3 öğrenciden 2’sinin tutuklanmasına, birinin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.karar.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.