Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’dan İtalya Başbakanı Draghi’nin sözlerine sert tepki

SON DAKİKA HABERİ: Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, “Atanmış İtalya Başbakanı Draghi’nin, seçimle göreve gelmiş Cumhurbaşkanımız hakkındaki hadsiz …

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’dan İtalya Başbakanı Draghi’nin sözlerine sert tepki
09.04.2021
A+
A-

SON DAKİKA HABERİ: Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, “Atanmış İtalya Başbakanı Draghi’nin, seçimle göreve gelmiş Cumhurbaşkanımız hakkındaki hadsiz ifadelerini kuvvetle kınıyor, iade ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Son dakika haberi! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İtalya Başbakanı Draghi’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik ifadeleri hakkında, “Atanmış İtalya başbakanı Draghi’nin kabul edilemez, popülist söylemini ve seçimle göreve gelmiş Cumhurbaşkanımız hakkındaki çirkin ve hadsiz ifadelerini kuvvetle kınıyor, kendisine iade ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Son dakika gelişmesinin ayrıntıları birazdan ntv.com.tr’de…

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ntv.com.tr internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.