Duygu Özaslan: Şeyma Subaşı beni engellemiş

YouTube kanalındaki makyaj videolarıyla tanınan fenomen Duygu Özaslan “İstanbul Sözleşmesi, Ekonomi, Türkçe Rapçiler” başlığında bir video çekti …

Duygu Özaslan: Şeyma Subaşı beni engellemiş
26.03.2021
A+
A-

YouTube kanalındaki makyaj videolarıyla tanınan fenomen Duygu Özaslan “İstanbul Sözleşmesi, Ekonomi, Türkçe Rapçiler” başlığında bir video çekti. Ekonomi sorusuna yanıt veremeyen Özaslan, “Ben ekonomiden anlamam” dedi.

İLK REYNMEN ENGELLEDİ

Ünlü Youtuber, Reynmen’in kendisini engellediğini söyleyip buna şaşırdığını dile getirdi. Özaslan ayrıca Şeyma Subaşı ile ilgili de açıklama yaptı.

“BENİ ENGELLEMİŞ”

Özaslan, “Şeyma Subaşı sevdiğim biri, tanışıklığım var; bir süredir hikayesini görmediğimi fark ettim. Bir gün Büşra’ylaydık bir bakayım dedim. Engellemiş beni story’sinden. Böyle bir şey yapıldığını bile yemin ederim bilmiyordum” dedi.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.