Elazığ’da kadın cinayeti: Erkek arkadaşı bıçaklayarak öldürdü

Elazığ’da erkek arkadaşı tarafından bıçaklanan 19 yaşındaki genç kız yaşamını yitirdi. Kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı …

Elazığ’da kadın cinayeti: Erkek arkadaşı bıçaklayarak öldürdü
09.04.2021
A+
A-

Elazığ’da erkek arkadaşı tarafından bıçaklanan 19 yaşındaki genç kız yaşamını yitirdi. Kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Elazığ’da erkek arkadaşı tarafından bıçaklandığı iddia edilen 19 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti.

İddiaya göre, Aksaray Mahallesi Kuleli Sokak’ta boş bir arazide bulunan barakada Salih C, kız arkadaşı Bahar B’yi henüz bilinmeyen nedenle bıçakladıktan sonra arkadaşlarını arayıp yardım istedi.

Olay yerine giden Salih C’nin arkadaşları Bahar B’yi yerde hareketsiz görünce durumu 112 Acil Servis ve polis ekiplerine bildirdi.

Bölgeye gelen sağlık ekipleri, genç kızın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekiplerinin incelemesinin ardından Bahar B’nin cesedi otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayın ardından kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ntv.com.tr internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.