Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın vazgeçilmeziydi, kadrodan siliniyor! Evet dediği proje çok şaşırttı

Son dönemlerde gerek veda gerekse transfer gelişmeleriyle gündemden düşmeyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hayranlarının ummadığı bir …

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın vazgeçilmeziydi, kadrodan siliniyor! Evet dediği proje çok şaşırttı
07.10.2021
A+
A-

Son dönemlerde gerek veda gerekse transfer gelişmeleriyle gündemden düşmeyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hayranlarının ummadığı bir gelişme yaşanacak. Bilindiği gibi geçtiğimiz haftalarda Kanal D ekranlarında iddialı senaryosu ve güçlü kadrosuyla Yargı dizisi izleyici kitlesinin beğenisine sunulmuştu. 

Oyuncu kadrosunda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Tufan’ı Hüseyin Avni Danyal’ın da yer alması izleyenlerin hem heyecanını artırmış hem de diğer dizideki akıbetinin ne olacağı hususunda da oldukça meraklandırmıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da nefes kesen sahneleriyle hayranlarını ekran başına kilitleyen Hüseyin Avni Danyal’ın kariyerine Yargı dizisiyle devam edeceği ve uzun bir süredir ekibinde bulunduğu diziyle yollarını ayıracağı gelişmesi duyuruldu.

Öte yandan Yargı dizisinde üstlendiği Metin karakteriyle farklı bir soluk kazandıran Hüseyin Avni Danyal, 7.sezonu için sayılı günler kalan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da artık olmayacağı kesinleşti.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.haber7.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.