FETÖ’cülere destek veren Balaban’dan yeni açıklama!

CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, KHK ile ihraç edilen FETÖ’cülerin suçsuz yere kamu görevlerinden alındıklarını savundu. “İADE EDECEĞİZ …

FETÖ’cülere destek veren Balaban’dan yeni açıklama!
26.09.2021
A+
A-

CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, KHK ile ihraç edilen FETÖ’cülerin suçsuz yere kamu görevlerinden alındıklarını savundu.

“İADE EDECEĞİZ”

Balaban, FETÖ’cülere desteğini şu sözlerle dile getirdi:

“Özellikle 15 Temmuz bahane edilerek esas 20 Temmuz’da bu ülkede sivil bir darbe gerçekleştirildi. Binlerce insan suçsuz bir şekilde görevlerinden alındı. Herkese gerekli haklarını iade edeceğiz.”

“SÖZLERİMİN ARKASINDAYIM”

15 Temmuz darbe girişimi sonrası kamudan ihraç edilen FETÖ’cülere CHP’den güvence veren son isim olan Balaban, tepkiler üzerine açıklama yaparak sözlerini savundu. Balaban, “Bir kez daha belirtiyorum ki yaptığım açıklamamdaki sözlerimin sonuna kadar arkasındayım” dedi.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.haber7.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.