Gönül Yazar’ıın acı kaybı

Usta sanatçı Gönül Yazar’ın kardeşi Belkıs Özener’in torunu koronavirüse yenildi. Acı haberi ses sanatçısı Onur Akay duyurdu. Akay, paylaşımında …

Gönül Yazar’ıın acı kaybı
29.09.2021
A+
A-

Usta sanatçı Gönül Yazar’ın kardeşi Belkıs Özener’in torunu koronavirüse yenildi. Acı haberi ses sanatçısı Onur Akay duyurdu.

Akay, paylaşımında ‘Gönül Yazar’ın kız kardeşi usta sanatçılardan Belkıs Özener, çok büyük bir acı ile yıkıldı. Belkıs Hanım’ın torunu 37 yaşındaki kanun sanatçısı Atilla Ateren, koronavirüse yakalandı ve geçirdiği kalp krizi sonucu dün hayatını kaybetti. Cenazesi bugün öğlen namazında Tuzla Tepeören Semerkand Kültür Merkezi’nden son yolculuğuna uğurlandı’ dedi.

Akay, sözlerine diyerek ‘Başta Gönül Yazar ve Belkıs Özener olmak üzere tüm ailesine başsağlığı ve sabır dilerim. Nur içinde yatsın inşallah’ son verdi.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.karar.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.