Milano’da Serenay Sarıkaya ilgi odağı oldu

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, İtalya’nın Milano kentindeki etkinliğe damga vurdu. Sarıkaya Moda devi Bvlgari’nin etkinliğine dünyaca ünlü …

Milano’da Serenay Sarıkaya ilgi odağı oldu
09.10.2021
A+
A-

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, İtalya’nın Milano kentindeki etkinliğe damga vurdu.

Sarıkaya Moda devi Bvlgari’nin etkinliğine dünyaca ünlü yıldızlarla birlikte katıldı. Sarıkaya’nın marka elçisi olduğu etkinlikte yapay zeka tasarımı, Refik Anadol imzasını taşıyan üç boyutlu Serpenti Metamorphosis enstalasyonu ziyaretçilere sunuldu.

SERENAY İLGİ ODAĞI OLDU

Dünyanın dört bir yanından ünlü isimler de etkinlikte yer alırken, objektiflerin Sarıkaya karşısındaki ilgisi gözlerden kaçmadı.

Etkinlikte sık sık kameraların Sarıkaya’ya yöneldiği anlar sosyal medya ilgii ve beğeni topladı.

Ayrıca Jean-Christophe Babin ve Chiara Ferragni’nin Duomo Meydanı’nda açılış kurdelesini kestiği töreni Terazza Duomo 21’de özel bir parti izledi.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.