Hadise, çocuk istiyor

Oyuncu Kaan Yıldırım’dan ayrıldıktan kısa bir süre sonra gönlünü Mehmet Dinçerler’e e kaptıran Hadise, aşkını oldu dizgin yaşıyor. Sevgilisiyle …

Hadise, çocuk istiyor
21.09.2021
A+
A-

Oyuncu Kaan Yıldırım’dan ayrıldıktan kısa bir süre sonra gönlünü Mehmet Dinçerler’e e kaptıran Hadise, aşkını oldu dizgin yaşıyor. Sevgilisiyle yaz aylarında Meksika tatiline de giden paylaşımlarıyla dikkat çekmişti.

Hafta sonu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki bir otelde sahne alan Hadise, konserinde yaptığı açıklamayla dikkat çekti.

“ÇOCUK İSTİYORUM”

Güzel şarkıcı, konseri sırasında seyircilere adeta içini döktü. Hadise, “Dansçı arkadaşlarımın ikisi baba oldu. Ben daha evlenemedim. İnşallah onları yakalayacağım. Allah izin verirse biz de çok isteriz bir çocuk” şeklinde konuştu.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.