Hatay’da ineğin karnından 15 kilo halat çıktı

Hatay’ın Reyhanlı ilçesi Kuşaklı Mahallesi’nde yaşayan besici Bülent Cemiloğlu, 4 yıl önce aldığı 8 yaşındaki ineğinin beslenmesinde sıkıntı …

Hatay’da ineğin karnından 15 kilo halat çıktı
03.03.2021
A+
A-

Hatay’ın Reyhanlı ilçesi Kuşaklı Mahallesi’nde yaşayan besici Bülent Cemiloğlu, 4 yıl önce aldığı 8 yaşındaki ineğinin beslenmesinde sıkıntı yaşadığını görünce veterinerden yardım istedi.

Veteriner hekim Ahmet Tutar, tarafından metal dedektörü ile yapılan muayenede ineğin karnında metal olduğu tespit edildi.

Başarılı bir operasyonla ineği sağlığına kavuşturan veteriner hekim Ahmet Tutar yaptığı açıklamada, hayvanın gebeliğinde karnının normalden daha fazla şiştiğini tespit ettiklerini anlattı.

DOĞUMDAN SONRA ŞİŞLİĞİ İNMEDİ

“ÖLÜMCÜL OLABİLİRDİ”

3 kişilik ekiple titiz bir ameliyat yaptıklarını ifade eden Tutar, şöyle konuştu:


“ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIĞINA KAVUŞTU”

Ameliyatta çıkanlara inanamadıklarını aktaran besici Bülent Cemiloğlu da,”İp, çivi ve birçok katı plastik atık hayvanımızın karnından çıktı ve kesilmekten kurtulmuş oldu. Bu zamana kadar yaşamasına çok şaşırdık ve çok şükür sağlığına kavuştu.” dedi.

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında www.ensonhaber.com internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.