HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu: Çıplak arama için yazan Abdulkadir Selvi mağdurla görüştü, suskunluğa gömüldü!

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, çıplak aramalara ilişkin Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi ile mağdurun …

HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu: Çıplak arama için yazan Abdulkadir Selvi mağdurla görüştü, suskunluğa gömüldü!
11.03.2021
A+
A-

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, çıplak aramalara ilişkin Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi ile mağdurun görüştürüldüğünü, suç duyurusuna da tanık olduğunu ancak sessiz kaldığını ifade etti.

HDP’li Gergerlioğlu’ndan AKP’li Özlem Zengin’e belgeli “çıplak arama” yanıtı: Gerçeği örtmek nafile çaba, söylediğimizden daha fazlasını yaşamış öğrenci!

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Uşak’ta gözaltına alınan 30 üniversite öğrencisi kadının çıplak aramaya maruz bırakıldığını söylemiş, belgesini de paylaşmıştı. 

HDP’li Gergerlioğlu, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Çıplak arama için yazan @abdulkdir_selvi  ile görüşmüştüm, mağdurla da görüştü, yapılan suç duyurusunu da duydu. Ama ne yaptı biliyor musunuz? Suskunluğa gömüldü! Çıplak kralı görmemek için çırpınanlara inat hakkı, hakikatı söylemeye devam edeceğim. Dünya hayatı geçicidir”

 

 

 

 

 

Haberi Kaynağında Oku
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında t24.com.tr internet adresinden, bugunhaberler.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.